kaikki kategoriat
EN
[pics:title]

UHPC-Zhuoou Group


TUTKIMUS
Kuvaus

UHPC-001

UHPC-002

UHPC-006

UHPC-009

UHPC-011

UHPC-018

UHPC-022

UHPC-021

UHPC-030

UHPC-029

UHPC-031

UHPC-035

Saat lisätietoja napsauttamalla Lataa!

UHPC:n innovaatiot:

UHPC on sementtipohjainen mew-materiaali, jolla on erittäin korkea lujuus, korkea sitkeys ja alhainen huokoisuus. Sen peruskoostumus on minimoida sisäiset viat (huokoisuus ja mikrohalkeamat) lisäämällä komponenttien hienoutta ja aktiivisuutta, eikä karkeita kiviaineksia käytetä, jolloin saavutetaan erittäin korkea lujuus ja korkea kestävyys.

1. Erittäin kestävä

UHPC:n erityinen kaava tuottaa säännöllisen molekyylijärjestelyn, jolla on erittäin alhainen tunkeutuminen ja korkea kestävyys jopa sellaisissa olosuhteissa kuin jäätyminen ja sulaminen, meriaalto, alumiinisulfaatti, heikko happo tai karbonointi jne.

2. Erittäin korkeat mekaaniset ominaisuudet

UHPC:llä on korkea lujuus ja hyvä iskunkestävyys, ja sitä voidaan käyttää puolustusprojektien suojarakenteissa sekä erityisrakenteissa, jotka vaativat suurta kantavuutta.

3. Erittäin korkea suorituskyky

UHPC kestää ulkoisia voimia, kuten kitkaa, tulipaloa, puhallusta, jäätymistä ja sulamista, rakeita tai muita luonnonvaurioita. Se on myös erittäin tehokas veden- ja lämmöneristyksenä.

4. Koristeelliset efektit

UHPC voi toteuttaa suunnittelijoiden unelmia ja antaa arkkitehtuurille rikkaamman muodon, värin ja tekstuurin. Korkean pintakäsittelyn ansiosta UHPC voi estää haitallisten aineiden tunkeutumisen ja sillä on erinomainen itsepuhdistuvuus.

5. Ympäristön kestävyys

UHPC:n rakenne auttaa ympäristön kestävää kehitystä alentamalla rakentamisen, muovauksen, työvoiman ja kunnossapidon kustannuksia, parantamalla rakennustyömaiden turvallisuutta sekä lisäämällä rakentamisen nopeutta ja rakennusten elinkaarta.

Tekninen taso ja tekniset tiedot:

UHPC:llä on erinomaiset mekaaniset, vedenpoisto- ja itsekorjautumisominaisuudet, ja se on helppo huoltaa ja arkkitehtoninen. Sen suorituskyky on huomattavasti parempi kuin tavallinen betoni, korkean suorituskyvyn betoni ja GRC. Sen erinomaiset mekaaniset ominaisuudet takaavat pienemmän materiaalin kulutuksen ja suuremman kuormituskyvyn kuin tavallisella sementillä, jolloin komponentti on kevyempi ja ohuempi. Omapainon pienentäminen ei ainoastaan ​​säästä materiaalia ja lisää tuotannon tehokkuutta, vaan auttaa myös suunnittelijoita ja rakentajia laajentamaan mielikuvitustaan ​​ja luovuuttaan.

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!
TUTKIMUS
OLEMME AINA käytettävissäsi!
Ota meihin yhteyttä napsauttamalla tätä